neděle 14. září 2014

Newbury

Nejbližším městečkem od školy je Newbury. Rozhodly jsme se prozkoumat jeho krásy dříve, než nám to množství práce do školy nedovolí.
Škola se svým žákům snaží vyhovět téměř ve všem. Když jsme se tedy šly zeptat, jak se můžeme dostat to Newbury, bez mrknutí oka nám naše housemistress mrs Reeves, zarezervovala taxi, které nás tam v sobotu odpoledne zaveze.

Newbury je městečko jako vystřižené z pravého anglického filmu. Vypadá jako místo, které si představíte, když čtete Harryho Pottera a on a jeho parta se pohybují v některém z menších měst. Domky jsou cihlové, vše je upravené a na každém rohu je skoro až malý lesík.

Naše odpoledne jsme věnovaly vdechování anglické atmosféry, ztrácení se, nacházení se (to nám trvalo o něco déle) a pořizováním doplňků pro naše pokoje. Není nic lepšího, než když si poněkud prázdné a neosobní dormy zkrášlíte něčím, co je vaše nebo je vám blízké.

I přes zmatení řidiče taxislužby, který nás instruoval na špatné místo srazu, a kvůli němuž jsme měly téměř hodinové zpoždění, jsme se docela unavené ale nadšené z krásného výletu vrátily do teď už útulného domova.

Tento víkend byl věnován prokrastinaci.






PS: Prázdná místa mezi fotkami neznamenají, že nemáme o čem psát. Je to prostor na vaše myšlenky. 
S láskou, Kristina a Claudie, myslící na  vaše myšlení



Žádné komentáře:

Okomentovat