sobota 29. listopadu 2014

Charity Fashion Show

Claudie na molu v modelu Huishan Zhang
Sedmého a devátého listopadu se na Downe House uskutečnila charitativní módní přehlídka na podporu organizace Maggie's v boji s rakovinou. Celou organizaci měla na starost skupina dívek z upper sixth, mezi nimiž byla i jedna profesionální modelka. První přehlídka v pátek večer byla pouze pro studentky a byla 'méně oficiální', zatímco přehlídka v neděli následovaná aukcí byla hlavně pro rodiče. Na aukci se prodávaly nejen umělecké předměty ale i módní úlovky jako třeba šaty samotné Fergie nebo taška od Dolce Gabbana. Sumy převyšovaly očekávání. Oba večery sklidily

velký úspěch a celkový výtěžek byl okolo 7 tisíc liber.

Modelky byly vybrány z řad vyšších ročníků školy, a dostala se mezi ně i Claudie. Zhruba od konce září se dívky pravidelně jednou týdně scházely, aby se naučily chůzi na podpatcích a správnému výrazu. Všechny modely byly škole propůjčeny a i o to se musely organizátorky postarat samy. A že to oblečení, které se v den D předvádělo, nebylo tak lehké sehnat - holky odeslaly asi 500 mailů a nakonec se sehnaly kolekce zhruba od deseti návrhářů z celého světa. Claudie nám mezi touto prestiží rozhodně neudělala ostudu a naopak měla všeobecně velký úspěch.

Přehlídka vypadala ve všech ohledech velmi profesionálně. Celý PAC  se přestavěl, aby se udělalo místo obřímu molu, hudba seděla přesně do kroku, osvětlení lichotilo šatům i modelkám, a vše bylo prostě na jedničku. Slečny organizátorky vše ještě opepřily modely opačného pohlaví, kteří vzbuzovali na čistě dívčí škole opravdu velký zájem. Chlapci se naneštěstí stali součástí přehlídky pouze v neděli, kdy tato akce byla určena výhradně pro rodiče a dívky tak musely být kreativní a najít cestu, jak se do sálu dostat. A že našly! Claudie sama říká: "I já jsem chvílemi bojovala sama se sebou, abych uhlídala svou pravou ruku od trapného dotknutí se toho hezkého mužského stvoření přede mnou.."
Claudie, model Eponine, v zákulisí, kam se dostala i Kristina,
protože asistovala s makeupem a převlékáním.
Felcia, Claudie a Nurshat, tři ze čtyř modelek našeho ročníku.



Žádné komentáře:

Okomentovat