čtvrtek 4. prosince 2014

Prosinec

Úterý 2. prosince - Self esteem lecture
Tak máme za sebou poslední z řady přednášek tohoto termu. Téma bylo sebeúcta a jak být spokojená ve své kůži. Slečna, který přednášela, byla vynikající a toto byla rozhodně jedna z nejlepších přednášek za celý term..

Středa 3. prosince - House Cross Country
Možná už jste si všimli, že Downe House je poměrně sportovní škola - článek o sportu na Downe tady! Proto nás taky občas nutí do některých týmových aktivit. Většinou se hraje po kolejích, takže my dvě jsme přispívaly do Holcombe a AGN. Dnes se běžel přespolní běh, cca 2-3 km v zimě a bahně. Naštěstí to nikdo nebral extrémně vážně a ani se na vás nikdo nezlobil, když jste brzdily.

Sobota 6. prosince - Carol Singing
Patnáct dobrovolnic a dvě housemistress z Willisu se v sobotu vydaly rozšířit trošku vánoční nálady mezi pacienty Royal Berkshire Hospital. Všechny jsme byly po dvou hodinách omílání těch samých koled poněkud dojaté, zvláště když se někteří pacienti přidávali.



Neděle 7. prosince - House outing - Christmas Reading
Konec termu a s ním i Vánoce se kvapem blíží. Každý house má svůj den, který stráví nějakou zábavnou činností 'na rozloučenou'. Willis vyrazil do blízkého Readingu na vánoční nákupy, promítání Hunger Games a nakonec na ohromnou hostinu v all-you-can-eat restauraci, kde jsme se všechny nechutně přejedly.

Pondělí 8. prosince - Butterfly Lecture
Doslova lekce o motýlech.

Úterý 9. prosince - Christmas Lunch
Na poslední oběd termu nám kuchařky a kuchaři, převlečení za elfy, přichystali úžasnou párty plnou jídla a ohlušující hudby.



Úterý 9. prosince - Search for a Star
Každý House má svou vlastní charitu. Aisholtská je právě Search for a Star (Willis se rozhodl pro Hope for Justice pracující proti modernímu otroctví). Šlo o večer talentové soutěže a veškerý výtěžek šel na jejich charitu. Musíme uznat, že některé výkony DH holek byly naprosto profesionální. 

Středa 10. prosince - Odjezd
Tak a je to tady, musíme domů...

Žádné komentáře:

Okomentovat